signedbyvictoria

LÅ Fashion Show

Publicerad 2013-06-17 20:54:00 i Byxor, Kjolar, Klänningar, Skjortor, Tröjor, Ytterplagg, Övrigt,

Den här helgen har varit den tyngsta och stressigaste jag har varit med om tror jag! Men den har även varit otroligt rolig och givande. Mycket kunde ha gått smidigare men i slutändan visade sig showen bli en succé. Jag har fått många komplimanger för hur proffsigt arrangemanget var och det känns ju som ett kvitto på att all slit lönar sig.
Sen fick jag fyrdubbelt så mycket positiv feedback på min kollektion och det är verkligen jätteroligt och jag uppskattar det otroligt mycket. Jag har kämpat så hårt med den och har verkligen anträngt mig och tänkt utanför ramarna och klivit långt utanför min comfort zone. Vanligtvis jobbar jag mest med svart, grått och mörka färger men jag hade inte med ett enda svart plagg! (I och för sig är de tre dambyxorna mörka men inte helsvarta så de räknas som inte)
 
Jag vill tacka alla som kom på visningen och hoppas att den föll er i smaken. Här kommer ett stort antal bilder på min kollektion som Andreas Harnemo på Snowgirl Agency har tagit.
 
Chaho Jamshidi, Kevin Mukuri, jag och Klara Nordström
 
 
Lämna en kommentar eller skicka ett mail för info om storlekar, priser och tillgänglighet.

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Mathilda

Publicerad 2013-06-19 09:17:58

Den sista klänningen ärbara FÖR fin! Hela kollektionen är fantastiskt btw! Bra jobbat!! :DD

Svar: Tack så väldigt mycket! :D
Victoria Wiklund

Postat av: olivia

Publicerad 2013-06-26 08:16:25

Hej, åh så elegant och sportigt! Jag är 17 år och vill sy mina egna kläder och inte köpa av någon och använda miljövänliga material, jag hade inte möjlighet att gå mode/textil på gymnasiet men om du har ett mönster/nått liknande så hade det varit såååå kul att göra en sån blå klänning som hon med långt orange hår bar. skulle verkligen vara tacksam, och självklart skulle jag säga att det är din design om nån undrar (skulle nog inte orka göra en ny och framförallt inte sälja), tack!!!!!(?) <3 puss å kram till dig, idolen

Svar: Hej Olivia!Tack så mycket för berömmet! Jag har inget mönster till den blå klänningen, jag har draperat på docka och handsytt den och själva klänningen är såld. Vad roligt att du blir inspirerad, det är bara att kämpa på och försöka själv :)
Victoria Wiklund

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela