signedbyvictoria

Just nu

Publicerad 2012-03-14 19:15:20 i Om mig,

Har varit dålig med uppdateringen men jag skyller på mycket att göra. Har jobbat med en balklänning till Jenny, en kjol till mig själv (vilken ska visas upp snart) och tio tygväskor samt en hemlig grej.
Anledningen till de tio tygväskorna är att min farmor syr väskor, förkläden, pannlappar etc. och säljer på marknader och på olika butiker över hela norrbotten/lappland och har fått massor med beställningar så jag är en god sondotter och hjälper henne.

Jag har just börjat med antagningsprover till Beckmans och Nordisk Designskola. Det är mycket att planera och utföra, mycket illustrationer. Är det något som jag borde visa här också?

Min egen studentklänning

Publicerad 2012-03-06 23:22:34 i Klänningar,

Jag såg bilder på glada studenter härom dagen så jag blev sugen på att visa min egen studentklänning. Jag vet att den är lite skrynklig men den har ju fått hänga i garderoben i snart två år!
Kragen var lite special, den bli axelbanden på klänningen så det var lite klurigt att få den tat sitta fint från början, men jag är nöjd med resultatet!


Liknande inlägg

Västen

Publicerad 2012-03-03 14:49:14 i Övrigt,

Idag har jag faktiskt på mig den här västen! Den är gjord i någon ullblandning och är lite kortare i ryggen än vad den är framtill.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela