signedbyvictoria

Modeller sökes!

Publicerad 2013-05-20 20:25:17 i Om att sy,

Idag har vi planerat och planerat inför modevisningen. Det börjar ta sig någorlunda, vi har lite problem med vissa delar av projektet men det kommer nog lösa sig till slut åtminstone.
 
 
SÖK!
 
 
 

Bikini

Publicerad 2013-05-09 15:19:00 i Övrigt,

Jag har letat och letat och letat efter en bikini i år men jag har inte hittat någon fin. Eller jo, jag har hittat fina modeller i fula färger och fula modeller i fina färger men ingen som kombinerar fin färg och fin modell så jag blev tvungen att ta saken i egna händer och sydde en egen. Här är resultatet, jag är nöjd!
 

Liknande inlägg

Visning 15/6

Publicerad 2013-05-05 13:09:35 i Byxor, Om att sy,

Jag hade ju skrivit ett långt och fint inlägg här i lördags när jag satt och väntade på planet till Gran Canaria, men det försvann visst. Det löd något i stil med följande;
 
Nu har jag "semester" innan jag börjar jobba ordentligt på Hanzéns i juni, och det passar alldeles förträffligt för den 15:e juni ska jag, Klara och Kevin ha en ny modevisning! Det blir sommarmode som kommer att visas och vi kommer göra varsin kollektion precis som i höstas, bara det att vi är ännu mer ambitiösa i år. Det kommer bli hur bra som helst!
 
Innan jag åkte iväg hann jag även slänga ihop tre par leggings. Alla beställningar. MEN jag har bestämt att vänta med att ta in fler beställningar tills efter modevisningen för att inte dräpa mig.
Men i och med att jag har "semester" så kommer jag ha gott om tid att sy dagligen men kollektionen ska dock vara prio ett.
 
 
 
 
Jo, om du vill vara modell på visningen ska du hålla utkik här eller här. Vi kommer annonsera på våra respektive bloggar och facebook.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela